Archief per maand:
Archief per jaar:

3 en 4 november: schoonheden bij Autobedrijf Renses

Aandacht voor uiterlijk auto’s en inzittenden

Van onze verslaggever

ALKMAAR –  Autobedrijf Renses in Alkmaar ontvangt vandaag en morgen schoonheden. Tijdens dit beautyweekend presenteert Renses drie nieuwe modellen en taxeert Autoschade de Laat schades. Niet alleen het uiterlijk van de auto is belangrijk, zeker ook dat van de klanten. Specialisten in schoonheid staan voor hen klaar.

Renses is dealer van Chevrolet, Mitsubishi en Subaru. “De drie merken brachten recentelijk nieuwe modellen uit, die een streling voor het oog zijn”, aldus bedrijfsleider André Renses. De sportieve en ruime Chevrolet Aveo, de grote en uitermate zuinige crossover Mitsubishi Outlander en de dynamische en stijlvolle Subaru XV. Deze schoonheden zijn morgen (zaterdag 3 november) te bewonderen op zaterdag 3 november van 9 tot 17 uur bij Renses aan de Robbenkoog 34a (bedrijventerrein Beverkoog) in Alkmaar.

“Ware schoonheid vergaat nooit”, luidt het gezegde. Daar moet aan worden toegevoegd: “zolang je het bij- en onderhoudt.” Of zoals Ron Bruin, directeur van ABS de Laat Heerhugowaard. het zegt: “Velen blijven te lang rondrijden met een klein deukje of een vervelende kras. Jammer, want het mooie is van de auto af. Terwijl kleine schades gemakkelijk te herstellen zijn.” Daarom zijn de experts van Autoschade de Laat aanwezig voor schadetaxaties.

Zondag (4 november) van 12 tot 17 uur wordt het programma uitgebreid met ‘Wordt zelf een beauty’.  Bezoekers aan het beautyweekend van Renses ontmoeten dan bijvoorbeeld schoonheidssalon Grand Jean, voedingscoach Margreet Jongkees en gewichtsconsulent Bea Pols. Verder Inge van Vuuren van Wonen en Zo/De Loods met sieraden, GP Beautyresult, nagelstyliste Monique en De Linde Mode voor kinderen en baby’s.