Archief per maand:
Archief per jaar:

Afsluiting Velsertunnel op de radio

De inwoners van de IJmond kijken er al maanden met angst en beven naar uit: de afsluiting van de Velsertunnel. Regionale en lokale omroepen berichten over deze megaoperatie, die kan uitmonden in een verkeerschaos. 

RTVNH doet samen met de mediapartners RTV Seaport, Heemskerk FM, 251TV en Radio Beverwijk op 18 april uitgebreid verslag van de eerste spitsdag na de sluiting van de Velsertunnel. Op internet, radio en televisie worden automobilisten en het thuisfront op de hoogte gehouden over files en sluiproutes.

 

In het ochtendprogramma NH Spitstijd (6 tot 9 uur) op radio wordt elk kwartier actuele verkeersinformatie gegeven en staan verslaggevers op knelpunten. Op tv zijn er updates om 7, 8 en 9 uur, 17 en 18 uur. Online houden we je van minuut tot minuut op de hoogte wat er op de weg gebeurt.

De samenwerking vindt plaats in het kader van het NH Nieuwsnetwerk van de regionale omroep. Binnen dit netwerk werkt NH samen met ruim 30 lokale omroepen, nieuwssites en kranten. Er worden onderwerpen uitgewisseld, faciliteiten gedeeld en grote projecten worden gezamenlijk uitgevoerd. ”Dit project toont aan hoe belangrijk en waardevol de samenwerking van NH en zijn lokale partners is”, aldus Jacky de Vries, hoofd nieuws van NH.