Archief per maand:
Archief per jaar:

Als het lachen stopt

 

Robin Williams

Als het lachen stopt is de titel van de vandaag verschenen biografie van Robin Williams. Volgens de uitgever voor het eerst het hele verhaal over leven en zelf verkozen dood van de beroemde acteur.

Op 11 augustus wordt bekend dat Robin Williams is overleden. Al snel blijkt het om zelfmoord te gaan. Vervolgens komen er elke dag feitjes bij. Een uiteenlopend wereldwijd publiek is geschokt door het plotselinge overlijden van Robin Williams.

De vraag die blijft hangen is: hoe kan iemand met zoveel succes en talent zelfmoord plegen? Vandaag verschijnt bij Kosmos de biografie die deze vraag beantwoordt en het leven van een uniek talent beschrijft.

Perfect

In de ogen van velen had Robin Williams het perfecte leven. Succesvolle rollen op zijn naam, een prachtig gezin, geld en miljoenen fans. Hij was sprankelend grappig, een razendsnelle improviseur en een geweldige komiek. Maar vooral zijn warmte en compassie spraken miljoenen mensen aan.

Achter de lach van Robin Williams ging echter een tragisch leven schuil dat de wereld niet kende. Depressies, verslavingen en zelfs het beginstadium van de ziekte Parkinson troffen de goedlachse wereldster.

Robin Williams – Als het lachen stopt (Kosmos, 17,99 euro, e-book 11,99 euro) is de eerste Williams-biografie sinds 1999. De eerste biografie met het hele verhaal. Het is een ervaringsverhaal over onder meer depressie en geeft je een kijkje in het heftige leven van een boeiende en grappige man met vele filmgezichten.