Archief per maand:

AMHC III wint eerste uitwedstrijd tegen Pinoké

NetZoGemakkelijk kledingsponsor hockeyheren

NetZoGemakkelijk, specialist in ouderwets degelijke onderzoeksjournalistiek, is met ingang van dit seizoen kledingsponsor van het derde herenteam van de Alkmaarsche Mixed Hockey Club (AMHC). De hockeyers wonnen hun eerste uitwedstrijd in Amsterdam.

Heren III promoveerde het voorbije seizoen overtuigend naar de vierde klasse. Als ‘warme’ ondersteuning bij hun strijd op dit vrije hoge niveau, gaf NetZoGemakkelijk aan de vijftien sporters zogenoemde hooded vests. Op de blauwe truien met capuchon staat het nzg-logo met de vulpen (voorop) en de naam van deze site www.nzg-journalisten.nl (achterop).
De Alkmaarders dragen de truien voor en na de wedstrijden en naar de trainingen. Ook voor de training, maar net zo gemakkelijk boven een jeans of chino, hebben de hockeyers allen een donkerblauwe polo met nzg-logo en -websitenaam gekregen.

Gras

Op zondag 18 september speelde Heren III zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen (inderdaad, de truien hadden ze aan). Pinoké in Amsterdam was de gastheer. Alhoewel de gasten aanvankelijk niet blij waren met het feit dat ze op e-c-h-t gras moesten spelen – ze zijn kunstgras gewend – bleek de onwennigheid niet in hun nadeel uit te pakken.
Pinoké kwam zelfs 0-2 achter te staan, voordat de Amsterdammers hun eer redden met een doelpunt. Genoeg voor een gelijkspel of zege was dat niet. Alkmaar nam de drie punten mee naar huis.