Archief per maand:
Archief per jaar:

Biologisch goedkoop bij DekaMarkt

DekaMarkt heeft op de een na laagste prijzen voor biologische producten. Dat blijkt uit een prijspeiling van de Consumentenbond.

De bond peilde in april de prijzen van 150 vergelijkbare biologische producten bij elf landelijke supermarkten en vier natuurvoedingswinkels. Van alle supermarkten in Nederland staat DekaMarkt op de tweede plek. Directeur Pieter Rozendaal: “Klanten kunnen bij DekaMarkt rekenen op verse producten, een uitstekende service en de beste kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. De prijspeiling van de Consumentenbond bewijst dat dit dus ook geldt voor ons uitgebreide assortiment biologische producten.”

 De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV. Detailresult Groep NV heeft behalve twee supermarktketens (DekaMarkt en Dirk van den Broek) ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. Kijk voor meer informatie op www.detailresult.nl.