Archief per maand:
Archief per jaar:

Boek over Noord-Holland-Noord

De kaft van NU...NHN, foto: Keesnan Dogger

De kaft van NU…NHN, foto: Keesnan Dogger

NU…NHN is de titel van een boek, waaraan op dit moment hard wordt gewerkt. In december verschijnt dit relatiegeschenk over alles, dat op dit moment belangrijk is voor Noord-Holland-Noord. Economische ontwikkelingen, toerisme, nieuwbouw, festivals, infrastructuur, maar ook de mensen in deze regio.

Schrijvers en journalisten uit deze contreien, zoals Arno Ruitenbeek, Cock de Vries en Joris Brussel maken de verhalen bij de vele foto’s van fotograaf Keesnan Dogger. In de boeken zijn linkjes verwerkt, waarmee heel makkelijk een bedrijfsfilm, website of aanbieding aan de lezers kan worden getoond. En natuurlijk is het boek na uitgave ook digitaal in te kijken op internet. ‘NU…NHN’ gaat ongeveer 300 pagina’s bevatten, is voorzien van een harde kaft, formaat 25 x 25 cm, ingebonden en afgezet met kapitaallinten. Oplage: 10.000 exemplaren.

Ongeveer 50 bedrijven, scholen en instellingen uit de hele regio kunnnen een plaats krijgen in dit boek. Om opgenomen te worden, moeten ze een nader af te spreken aantal exemplaren afnemen dat ze als kerst- of relatiegeschenk kunnen inzetten. Er is een mogelijkheid om het boek te voorzien van een eigen voorwoord, omslag of katern, waardoor het een nog persoonlijker relatiegeschenk wordt. Er zijn geen plaatsingskosten verbonden aan het opnemen van het hoofdstuk.

NU…NHN is een actualisatie van Juist…Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk dat in 2011 verscheen, als ook van eerder titels uit dezelfde reeks, zoals Daarom Haarlem; Daarom de Zaanstreek; Daarom Amsterdam; Daarom Groot Waterland; Daarom Hoorn, Enkhuizen, Medemblik; Juist Amstelland en Juist IJmond.

Uitgever is Paddy Stegerhoek, directeur van Nederlandse Zaken NH, nh@nederlandse-zaken.nl, www.nederlandse-zaken.nl/nh.