Archief per maand:
Archief per jaar:

Debiteurenbeheer simpel en goedkoop met www.incassowijzer.nl

Geef wanbetalers geen kans

ALKMAAR – Onbetaalde rekeningen kosten de Nederlandse economie jaarlijks twaalf (12) miljard euro. Met www.incassowijzer.nl  kunnen ondernemers voorkomen dat hún facturen daar onder vallen. Simpel, volledig geautomatiseerd en voor slechts 0,75 eurocent per e-mail.
Een goed debiteurenbeheer is het fundament onder de bedrijfsvoering. Dat draagt bij aan verbetering van de geldstroom van de onderneming en voorkomt dat het bedrijf in de problemen komt door wanbetaling, de belangrijkste reden voor faillissement.
Beter voorkomen dat genezen, is het motto van het debiteurenbeheer dat www.incassowijzer.nl, onderdeel van Baldinger Deurwaarderskantoor in Alkmaar, ontwikkelde. Een volstrekt nieuwe en unieke online dienstverlening dier voor zorgt dat het beheer automatisch verloopt, De voordelen zijn legio. Zo houdt de ondernemer te allen tijde controle over het proces. Hij of zij regelt het proces zelf in, en bepaalt hoe de debiteur wordt benaderd: via e-mail, schriftelijk of telefonisch. Zelfs de inhoud van de communicatie is aan het bedrijf zelf. (Door de standaardinstellingen van www.incassowijzer.nl  is het systeem volledig gebruiksklaar.)
Rechtstreeks
Wellicht doorslaggevend om nu voor www.incassowijzer.nl te kiezen: betalingen vinden altijd rechtstreeks aan de onderneming plaats. Omdat vreemde ogen dwingen, wordt de debiteur alleen op zeer subtiele wijze ‘gehint’ dat de berichten lopen via debiteurenbeheer van incassowijzer. Door het bedrijfslogo toe te voegen wordt nog eens duidelijk gemaakt dat de e-mail of de aanschrijving bij de crediteur vandaan komt. En hoewel de crediteur weet dat de factuur wordt betaald en dus beter zal kunnen slapen, zal het een extra rustgevende gedachte zijn dat hij of zij voortaan 24 uur per dag, zeven dagen per week, inzage heeft in de nog openstaande facturen.
Online debiteurenbeheer van www.incassowijzer.nl  is bespottelijk goedkoop. Hoge kosten zoals verzekeringspremies tegen wanbetaling worden uitgespaard, kostbare tijd niet verkwist. Een mailtje naar incassowijzer is genoeg om de machinerie in gang te zetten.
Lees meer over deze unieke dienst op: www.incassowijzer/debiteurenbeheer.nl .