Archief per maand:
Archief per jaar:

DekaMarkt Berckheidelaan in ’t nieuw

Heerhugowaard – DekaMarkt aan de Berckheidelaan in Heerhugowaard wordt in een nieuw jasje gestoken. De opening van de winkel, met de nadruk op ‘markt’, is op 9 juli en gaat gepaard met topaanbiedingen.

Vers, vriendelijk en voordelig, zo kent iedereen DekaMarkt. Het gemak van de super, gecombineerd met de gezelligheid van de markt. “En met name dat laatste versterken we met deze ingrijpende verbouwing”, aldus supermarktmanager Arjan Wester van het filiaal aan de Berckheidelaan.

“Onze klanten lopen vanaf 9 juli langs kramen waar bijvoorbeeld vleeswaren en kaas van het mes, versgebakken brood, dagelijks vers bereide maaltijden, sushi en zelf samen te stellen pizza’s te koop zijn”, aldus ‘marktmeester’ Wester. “Ze kunnen kiezen voor een sappige kip van de grill, persen hun eigen jus d’orange en wonen kookdemonstraties bij.”

In de nieuwe winkel zijn verder een wijnkraam, een bloemenstal plus horecafaciliteiten te vinden. De zelfscan maakt boodschappen doen nog gemakkelijker. Het assortiment is zeer groot, de prijzen zeer laag. Deskundige ‘marktkooplui’ bieden graag alle hulp en advies.

Fietsen

De officiële opening is op woensdag 9 juli om 17 uur en betekent de start van vier dagen vol mooie aanbiedingen. Bij € 15,- besteding krijgen de eerste 250 klanten op woensdag een bos bloemen, op donderdag een reep chocolade, op vrijdag heerlijke stroopwafels en op zaterdag een slagroomschnitt cadeau. Daarnaast is er een actie met prachtige prijzen. Op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 juli maken klanten kans op een van de negen fietsen met krat vol vers of een van de 30 kratten vol vers.

Ruim een half jaar geleden werd de DekaMarkt in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard ook verbouwd. Klanten daar zijn erg enthousiast. Daarom viert DekaMarkt Middenwaard het feest mee. Klanten kunnen voor de aanbiedingen uit de openingsfolder van Berckheidelaan ook in Middenwaard terecht.