Archief per maand:
Archief per jaar:

DekaMarkt doet wensen uitkomen

DekaMarkt

DekaMarkt laat wensen lokale doelen uitkomen.

Actie voor financiële bijdragen in 2012 doorslaand succes

’Wensen komen uit bij DekaMarkt’ keert vanaf volgende week in alle filialen terug. De combinatie van boodschappen doen en tegelijkertijd lokale doelen steunen was in 2012 een doorslaand succes. 

Een grote wens van veel klanten gaat in vervulling met een nieuwe editie van ‘Wensen komen uit bij DekaMarkt’. Zij zagen met voldoening dat de actie vorig jaar zorgde voor een flinke financiële bijdrage aan het nieuwe dak van hun wijkcentrum, aan een beter hek voor de plaatselijke dierenopvang en aan mooie uniformen voor het trompetterkorps.

Ook dit jaar zijn er ongetwijfeld weer clubs en stichtingen in de omgeving van een DekaMarkt, die wel een verlanglijstje hebben, maar niet de euro’s. Directeur DekaMarkt Onno de Groot: “En wij gaan, net als vorig jaar, er alles aan doen om zoveel mogelijk wensen te laten uitkomen. Onze klanten zijn in dezen een onmisbare schakel, want zij moeten ons de wensen van doelen in hun buurt noemen.”

Vanaf zondag 27 oktober tot en met zaterdag 9 november kunnen de klanten daarvoor een formulier invullen, dat ze bij de servicebalie in de speciale wensput stoppen. Uit de inzendingen selecteert de leiding van elk van de 83 winkels drie doelen die mogen meedoen aan ‘Wensen komen uit bij DekaMarkt’.

Van zondag 17 november tot en met zaterdag 14 december krijgen klanten bij wekelijks wisselende actieartikelen Wensmunten, die ze doneren aan een van de drie organisaties. Het doel met de meeste munten krijgt 1000 euro, nummer twee 750 euro en nummer drie 500 euro.