Archief per maand:
Archief per jaar:

DekaMarkt Krommenie helemaal in ‘t nieuw

Nog veel meer nadruk op ‘markt’

Van onze verslaggever

Krommenie – De klanten van DekaMarkt Krommenie moeten nog even wachten. Maar op 7 mei opent de nieuwe DekaMarkt aan de Heiligeweg. Het eerste dat binnen opvalt, is de extra nadruk op ‘Markt’.

DekaMarkt neemt met enige weemoed afscheid van het filiaal aan de H. Dunantstraat. Jarenlang konden de klanten daar terecht voor al hun boodschappen. Tegelijkertijd betekent de aanstaande verhuizing naar de schitterende nieuwbouw aan de Heiligeweg dat DekaMarkt zijn concept ‘vers, vriendelijk en voordelig’ nog verder gestalte kan geven.

Want de klanten komen vanaf 7 mei hun favoriete super binnen en belanden op de markt. Daar doen zij bij een van de vele kramen en stalletjes de inkopen, geholpen door aardige en deskundige DekaMarkt-‘kooplieden’. Kaas en vleeswaren vers van het mes, brood zo uit de oven. Verse pizza’s, samengesteld naar eigen wens;  een mooie schotel sushi of tapas, of een sappige kip van de grill. Tegen prijzen, waarvoor iedereen graag terugkomt.

De vestiging aan de Heiligeweg in Krommenie is de derde, na die in Zaandam en Santpoort-Noord met extra nadruk op ‘Markt’. De reacties op de DekaMarkt-nieuwe-stijl zijn unaniem positief tot zeer positief.

De opening van de Heiligeweg is op dinsdag 7 mei om 08.00 uur en gaat gepaard met zeer scherpe openingsaanbiedingen. In een speciale folder die huis aan huis wordt verspreid, valt daar alles over te lezen. De nieuwe DekaMarkt Krommenie viert drie weken lang feest, waarbij de klanten centraal staan. Ze maken elke dag kans op een gratis fiets met een krat vol boodschappen, krijgen veel producten cadeau en kunnen deelnemen aan een dagelijkse quiz met grote prijzen.

 Mooiste

“Het wachten heeft geloond”, verklapt de trotse supermarktmanager Maarten Kat. “Dit wordt de mooiste winkel van Krommenie. De ideale combinatie is van de ouderwetse gezelligheid van een markt met alle gemak en voordelen van een supermoderne super. Zo hebben we hier bijvoorbeeld zelf-scan, waarmee onze klanten een gang naar de gewone kassa wordt bespaard.” Het filiaal aan de Heiligeweg is ook op zondag geopend. De klanten kunnen dus zeven dagen per week boodschappen doen bij hun DekaMarkt. Er is ruim parkeergelegenheid, waar klanten van DekaMarkt de eerste anderhalf uur gratis mogen parkeren.