Archief per maand:
Archief per jaar:

DekaMarkt steunt War Child

Alkmaar zamelt zondag 24 maart geld in voor War Child. DekaVers aan de Kanaalkade helpt natuurlijk mee en streeft er naar 100 oorlogskinderen te kunnen helpen.

Radio 538 zendt die hele zondag uit vanaf het Waagplein. 24 uur lang doen discjockeys, artiesten en gasten hun uiterste best om zoveel mogelijk geld op te halen voor War Child. Deze organisatie zet zich in voor een beter leven voor honderdduizenden oorlogskinderen in de hele wereld.

DekaMarkt draagt haar steentje bij met de verkoop van 100 waardebonnen aan het publiek op het Waagplein. Elke bon is € 12 waard en kan worden verzilverd bij de DekaVers  aan de Kanaalkade. Deze stadssupermarkt is niet alleen handig voor de dagelijkse boodschappen. Zoals de naam al aangeeft, heeft DekaVers een groot aanbod verse broodjes, pizza’s en maaltijden.

De totale opbrengst, oftewel € 1200, gaat naar War Child. Directeur Dekamarkt Onno de Groot: “Met dat bedrag kunnen we meehelpen 100 oorlogskinderen een betere toekomst te geven. Dat zou fantastisch zijn. Wij rekenen er op dat we alle bonnen verkopen. Moet toch geen probleem zijn?” De Groot: “Onze organisatie staat volledig achter het goede werk dat organisaties als War Child verrichten.“