Archief per maand:
Archief per jaar:

Eindelijk zaak boete trajectcontrole A2

 Beste lotgenoten, slachtoffers van de boetebengels,

Zoals beloofd houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Nu, er is ‘goed’ nieuws.

Na vijftien maanden is het zover. Op 28 mei mag ik bij de kantonrechter in Utrecht vertellen waarom ik het niets eens ben met de boete van 22 februari 2014.

Om bijna kwart voor negen op de bewuste avond reed ik op de A2 links bij Baambrugge gecorrigeerd 108 gereden, waar 24/7 maximaal 100 is toegestaan. Ik schreef er mijn vorige column al over. De verwarring was destijds compleet en is het feitelijk nog steeds.  

Ik heb talloze reacties op mijn stuk gehad en iedereen geantwoord met de strekking: ga in beroep. Daarbij heb ik beloofd mijn verweer aan iedereen beschikbaar te stellen. Zo snel mogelijk na de zitting zal ik jullie de uitspraak meedelen en het verweer online zetten.

 

 

Het 'fatale'bord. Foto: RTV Utrecht.

Het ‘fatale’bord. Foto: RTV Utrecht.