Archief per maand:
Archief per jaar:

Fietsbezorgdienst breidt uit naar Haarlem    

foodora-breidt-uit

Fietsbezorgdienst van restaurants foodora breidt uit naar drie nieuwe steden. Na Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam kunnen ook de inwoners van Haarlem en Eindhoven binnenkort hun favoriete maaltijd per fiets laten bezorgen. Na deze uitbreiding is foodora actief in 45 steden, verdeeld over tien landen.

Leidenaren kunnen al vanaf vorige week hun favoriete maaltijd per fiets laten bezorgen. Op 3 november zijn inwoners van Haarlem aan de beurt en nog voor de kerst kunnen Eindhovenaren gebruikmaken van de diensten van foodora.  Een groot aantal kwaliteitsrestaurants heeft zich inmiddels aangesloten in de nieuwe steden. Leidenaren kunnen onder meer terecht bij Delphi, Bad Habits en De La Soul. In Haarlem werkt foodora samen met onder andere Brick, Thrill Grill en Kaneda.

De bezorgservice met de kleine letter f is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. De gerechten zijn snel besteld via de Android- of iOS-app of via de website en staan binnen 30 minuten op tafel dankzij de fietsende bezorgers. Bestellen kan iedere dag vanaf 9 tot 23 uur in Amsterdam, vanaf 11 uur in Utrecht, Den Haag en Rotterdam en vanaf 17 uur in Leiden, Haarlem en Eindhoven.