Archief per maand:
Archief per jaar:

‘Folders heel populair’

“Papieren folders zijn populair bij een heel grote groep consumenten en dat zien we aan onze gestage groei”, zegt oprichter-directeur Aldo Breed van Kiesjefolders.

“Deelnemende retailers merken het ook; wekelijks moeten wij onze prognoses ten aanzien van het benodigde aantal folders bijstellen. Kiesjefolders is inmiddels gestegen naar 85.013 deelnemers. “

Zekerheid

Consumenten die de zekerheid willen hebben dat ze de folders van hun favoriete winkels ontvangen, komen uit bij Kiesjefolders.nl. Zij gaan naar de site www.kiesjefolders.nl en selecteren de folders die zij willen ontvangen. De folders worden wekelijks en gratis door Sandd thuisbezorgd op naam in een eigen pakket.

Breed: “Alle inschrijvers bij Kiesjefolders stellen we de vraag ‘ontvangt u nu folders?’. Zij reageren als volgt: Ja (maar ik mis folders) 27 procent; Ja, maar te veel 22 procent; Nee, ik heb een nee-sticker negen procent; Nee, de bezorging is niet optimaal 42 procent (veelal buitengebied).”

“Deelnemers aan Kiesjefolders willen vooral graag de papieren folders ontvangen die zij eerder juist misten. Ze kiezen gericht alleen voor hen relevante folders. Winkels die voor hen niet interessant zijn laten zij buiten hun pakketkeuze.
 

Aantal gekozen folders per deelnemer  
6 tot 10 51%
11 tot 15 34%
16 tot 20 11%
21 tot 25 4%
26 tot 30 1%
Totaal 100%