Archief per maand:
Archief per jaar:

Francien, laat je tieten nog eens zien

Hoe sexting een leven kan breken

Francien Regelink, die op haar vijftiende slachtoffer werd van sexting, lanceerde haar eigen boek. In Francien, laat je tieten nog eens zien (€ 16,99, Kosmos Uitgevers) wil Francien niet alleen haar persoonlijke verhaal vertellen, maar vooral de jongeren van nu bewust maken van de gevolgen van sexting.

Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan. Amsterdam zet groot in op voorlichting voor jongeren over de gevaren van het versturen van naaktfoto’s via sociale media. Tijdens de overhandiging van het boek noemde de burgemeester het dan ook een geweldig project. Hij was erg te spreken over het boek.

Burgemeester en auteur.

Burgemeester en auteur.

Francien maakte toen ze vijftien jaar oud was, een screenshot van haar borsten en stuurde die aan de ‘coolste’ jongen van de school. Enige tijd later hingen er kopieën door de hele school. Met Francien, laat je tieten nog eens zien vertelt Francien haar verhaal met kracht en humor. De manier waarop zij deze negatieve ervaring uiteindelijk, met vallen en opstaan, in haar voordeel heeft laten werken is overweldigend en indrukwekkend.

Francien Regelink (1986) is inmiddels een succesvolle jonge zakenvrouw met een eigen bedrijf. Ze heeft een populair hardloopblog, www.GirlsLove2Run.com. Ook spreekt ze op scholen, wordt ze gevraagd in de media en bezoekt ze diverse bedrijven om haar harde levensles zo breed mogelijk te verspreiden.