Archief per maand:
Archief per jaar:

Fruitautomatenactie bij 70-jarige supermarktketen, die tot goedkoopste van het land hoort

Mooie cadeaus van jarige Dirk, Bas en Digros

Van onze verslaggever

VELSEN-NOORD – Wasmachines, LCD-tv’s, vaatwasmachines, Playmobil-sets,  verwenarrangementen.  De klanten van Dirk, Bas en Digros kunnen hun geluk niet op tijdens de fruitautomatenactie. Want de  supermarktketen is jarig en trakteert daarom op de mooiste cadeaus. 

Dirk van den Broek bestaat 70 jaar. Reden om dit jaar ongelofelijk uit te pakken. De klanten konden al profiteren van extra scherpe aanbiedingen. Maar met de feestdagen in zicht, besloten Dirk, Bas en Digros er nog een schepje bovenop te doen. “En, zoals iedereen van ons gewend is, komen we met een spraakmakende actie:  fruitautomaten die het geschenken laten regenen”, aldus directeur Aart van Haren.

Bij vijf, wekelijks wisselende actieartikelen geven de winkels gratis actievouchers. Daarmee gaat de klant naar de marktkraam in de winkel, waar een levensgrote fruitautomaat staat.  Hij scant zijn vouchers bij de automaat en ziet op het scherm direct welk cadeau hij krijgt.  De medewerker, die ook helpt bij de scan, pakt het geschenk en geeft deze aan de gelukkige.

Gul

De gulle giften staan op en rond de kraam, wat de voorpret verhoogt. Wekelijks zijn in elke winkel minstens vijf grote cadeaus zoals wasmachines en tv’s te ‘winnen’. Verder zijn er MP4-spelers,  beertenders en Senseo Twist-koffiemachines, kaartjes voor de voetbalwedstrijd Nederland-Duitsland en fashion cheques van 75 euro. Om maar te zwijgen van de vele, kleine geschenken.

De actieartikelen zijn ook in de aanbieding. Het is dus twee keer raak bij Dirk, Bas en Digros: lage prijzen en mooie cadeaus. Bij Dirk is de vlag niet alleen uitgegaan vanwege het 70-jarig bestaan. Want deze week is uit een grootscheepse peiling van de Consumentenbond naar voren gekomen dat Dirk, Digros en Bas met hun A-merkartikelen en huismerken behoren tot de goedkoopste supermarkten van het land.