Archief per maand:
Archief per jaar:

Geheimzinnigheid rond nieuwe DekaMarkt

DekaMarkt opent binnenkort in Beverwijk een winkel, die volgens ingewijden in Nederland zijn gelijke niet kent. Over het hoe en wat hangt een waas van geheimzinnigheid.

Sinds een paar dagen wekken opvallende flyers, posters in de media, op abri’s en driehoeksborden de nieuwsgierigheid van velen. Het betreft aankondigingen van onder meer een pizzeria, slager, banketbakker, visboer of een wijnmarkt die zich over enkele weken zullen vestigen in Beverwijk.

Zulke ontwikkelingen zijn natuurlijk een enorme impuls voor de plaatselijke economie. Het is ronduit fantastisch voor de inwoners van deze en omliggende gemeenten. Maar er rijzen vragen, zoals ‘waar precies?’

Omdat DekaMarkt prominent aanwezig is in deze regio, vermoeden sommigen dat dit bedrijf achter de opzienbarende reclamecampagne zit. Maar klanten en journalisten die vragen stellen aan medewerkers van het supermarktconcern, krijgen geen of slechts vage antwoorden.

Directeur DekaMarkt Onno de Groot wil na lang aandringen toch een tipje van de sluier oplichten.”Ik kan bevestigen dat we op 3 juni in Beverwijk een voor Nederland volstrekt unieke winkel presenteren.  Over niet al te lange tijd geven we alle details prijs. Ik weet zeker: u zult versteld staan.”