Archief per maand:

GRATIS WINKELEN BIJ DEKA

Supermarktketen steunt Haarlemse radiorecordpoging van ganser harte

Van onze verslaggever

Haarlem – DekaMarkt geeft de komende week vier keer een minuut gratis winkelen weg. Deze spectaculaire actie is onderdeel van de poging van de lokale zender Haarlem 105 RTV om het wereldrecord radio maken te vestigen.

Van maandag 8 tot en met donderdag 11 oktober wil Haarlem 105 RTV liefst 80 uur non-stop radio maken. De bedoeling is om een vermelding in het Guinness Book of Records te krijgen. De, vanwege het 25-jarig jubileum extra feestelijke uitzendingen worden opgeluisterd met optredens, gasten en spelletjes met opzienbarende prijzen. Zoals vier keer een minuut gratis winkelen bij een van de Deka-filialen in Haarlem. Onno de Groot, directeur DekaMarkt: “We hoefden niet lang na te denken over onze deelname aan deze recordpoging. Deka heeft zijn wortels in deze regio, we delen met Haarlem een lange, positieve geschiedenis en initiatieven van lokale instanties steunen we van ganser harte.”

Maandag mag de prijswinnaar 60 seconden zijn kar volladen bij de DekaMarkt aan de Ant. Fokkerlaan 47. Op dinsdag is de gelukkige welkom bij de  DekaMarkt aan het  Floridaplein 3. Woensdag staat de DekaMarkt aan de Oranjeboomstraat 126 een minuut lang ter beschikking van de uitverkorene. De DekaMarkt aan de Schalkwijkerstraat 149 tenslotte is donderdag aan de beurt. De vier dienen zich te houden aan een paar spelregels. Dat zijn: geen sterke drank en sigaretten; per productgroep hooguit twee stuks (dus niet de hele kar vol wijn of wasmiddelen); de bedrijfsleider loopt mee; na de minuut winkelen naar de kassa, zodat alles gescand kan worden.

De recordpoging is te volgen via de live stream op www.radiorecord.nl.