Archief per maand:
Archief per jaar:

Herinrichting drie kruispunten N9

De kruispunten van de Bergerweg, Huiswaarderweg (N245) en Terborchlaan (N512) met de ring Alkmaar-West (N9) worden heringericht voor betere doorstroming. Het werk speelt zich af tussen 24 september en 28 oktober.

Er worden bij de drie kruispunten onder meer extra opstelstroken aangelegd, bestaande opstelstroken verlengd en verkeerslichten vernieuwd. Om de hinder zo veel mogelijk te beperken, worden de werkzaamheden alleen ’s avonds, ’s nachts en in het weekend uitgevoerd. Ook blijft de N9 tijdens het werk open voor doorgaand verkeer.

De provincie Noord-Holland houd maandag 14 september een informatiebijeenkomst, van 19 tot 20.30 uur in Victorie Plaza, Terborchlaan 311. Tijdens de bijeenkomst horen omwonenden van de kruispunten, aldaar gevestigde ondernemers en overige geïnteresseerden over de planning en de gevolgen voor het verkeer toegelicht.

Geïnteresseerden kunnen zich tot vrijdag 11 september aanmelden bij het provinciale servicepunt wegen en vaarwegen, e-mail: infobu@noord-holland.nl of telefonisch: 0800-0200600 (gratis). De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/Alkmaar (ring Alkmaar-West) en twitter @ProvincieNH.