Archief per maand:
Archief per jaar:

Kom over de brug naar Renses Alkmaar

De Nelson Mandelabrug, die Heerhugowaard en Langedijk met bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar verbindt, is open. Een uitstekende gelegenheid voor een (hernieuwd) bezoek aan Renses Alkmaar. U zult ontdekken dat Renses Alkmaar zakelijk en privé de juiste keuze is.

In  de showroom staan de verkoopadviseurs klaar om u bij te praten over de jongste ontwikkelingen van het 75-jarige familiebedrijf. De afgelopen maanden is hard gewerkt om het u, de klant, nog gemakkelijker te maken bij de aankoop of lease van een auto.

Vergeet die autoboulevard. Renses Alkmaar heeft alle merken onder een dak. Hybrides van onder meer Mercedes, Mitsubishi, Volvo, Porsche en Volkswagen. Nieuwe en jonge, gebruikte ‘hoogzitters’ (SUV’s) van bijvoorbeeld BMW, Nissan, Mitsubishi en Subaru. Het aanbod is groot en automakelaar Renses belooft: ‘Wij vinden altijd de auto die u zoekt. Geen zee gaat ons te hoog’.

Renses Alkmaar is bovendien altijd de goedkoopste. Dat kan, doordat Renses Alkmaar 24 uur per dag, zeven dagen per week actief is en in het groot inkoopt. Tegen de beste condities.

Vakgarage

Omdat Renses Alkmaar een Vakgarage Professional is, zijn alle auto’s welkom voor onderhoud en reparatie. Voor ieder merk garandeert Renses Alkmaar met trots, behoud van garanties en hoge kwaliteit van dienstverlening. Met de Europese mobiliteitsservice bent u altijd en overal verzekerd van hulp bij pech.

Elke dag draait Renses Alkmaar 24-uursdiensten en komt in actie als partner van onder meer ANWB pechhulp. Ondernemers en particulieren zijn van harte welkom met al hun mobiliteitswensen, van personen- tot en met bedrijfswagens en lease.

Voordeelpas

Renses is steeds weer op zoek naar het grootste voordeel voor de klanten. Zo krijgen zij de Go!Collect-voordeelpas. Tot de vele voordelen behoren een gratis zomer- en wintercheck, kostenloze ruitreparatie, gratis bandenreparatie, gratis lampjes vervangen en korting op de apk. De lijst van aanbiedingen wordt constant uitgebreid. Kijk op www.mijn.rensesalkmaar.nl.

Kom over de brug en maakt – wellicht opnieuw- kennis met Renses Alkmaar. Dit weekeinde, zaterdag 20 en zondag 21 februari, is Renses Alkmaar ook geopend.

De Jager