Archief per maand:
Archief per jaar:

Koningsmantels Dirk, Bas en Digros doorslaand succes

Meedoen aan fotowedstrijd met mooie prijzen kan nog steeds

Dirk, Bas en Digros hebben in recordtempo alle ruim 100.000 koningsmantels weggegeven. Maar ook al zijn de mantels op, de klanten kunnen gewoon blijven meedoen aan de fotowedstrijd met mooie prijzen.

We zijn er 17 april even confuus van bij Dirk, Bas en Digros. We wisten dat we zouden scoren met de actie ‘De klant is koning’ ter gelegenheid van de inhuldiging van Willem-Alexander. “Maar dat het zo’n doorslaand succes zou worden, hadden we niet verwacht”, zegt Aart van Haaren, directeur van de drie winkelformules. “We hebben exclusief voor Dirk, Bas en Digros meer dan 100.000 koningsmantels laten maken, die we deze week gratis zouden weggeven bij aankoop van speciale actieproducten. Al na twee dagen waren ze schoon op, ongelofelijk.”

Het goede nieuws is dat ook klanten zonder mantel mee kunnen doen aan de fotowedstrijd. Ze kleden zich koninklijk aan en maken bij het fotobord in de winkel een portret van zichzelf. Die foto kunnen ze tot en met 30 april uploaden op www.lekkerdoen.nl/fotowedstrijd. De inzenders van de gekste en leukste foto’s maken kans op een, twee of zelfs drie minuten gratis winkelen. Een deskundige jury kiest het origineelste ‘koningsportret’, dat wordt beloond met een geweldige reis naar Egypte.