Archief per maand:
Archief per jaar:

MARKT KRIJGT NOG MEER NADRUK

 Vernieuwde DekaMarkt Floridaplein positief ontvangen

Haarlem – “Alsof ik op de markt ben beland.” De positieve reacties van de klanten spreken boekdelen. De DekaMarkt aan het Floridaplein in Haarlem heeft vrij ongemerkt een metamorfose ondergaan.

DekaMarkt verbouwt zijn winkels ingrijpend, indachtig het concept ‘vers, vriendelijk en voordelig’. De nadruk ligt nog meer op ‘markt’, met stalletjes waar dagelijks verse producten zoals brood, groenten, fruit en salades tegen lage prijzen te koop zijn. Alom is grote waardering voor de vernieuwing: ‘Ruim, logische indeling, gezellig.”

Maar waar bijvoorbeeld de vestiging aan de Planetenlaan in Haarlem korte tijd dicht moest, kon het filiaal aan het Floridaplein gewoon open blijven. Sinds een paar dagen is het zover en doen de klanten hun boodschappen in een compleet vernieuwde DekaMarkt. Ze vallen voor de vleeswaren vers van het mes, voelen zich een Italiaanse kok als ze hun eigen pizza samenstellen bij de pizzakraam en gaan niet voorbij aan de verlokking van de sinaasappelpers om verse jus d’orange te maken.

DekaMarkt nieuwe stijl mag dan het ouderwetse marktgevoel hebben teruggebracht, de voordelen van de moderne tijd zijn niet uit het oog

DekaMarkt

DekaMarkt legt nadruk nog meer op tweede deel van naam.

verloren. Zo heeft de zelfscan in de winkel aan het Floridaplein niet te klagen over belangstelling. Want inkopen doen wordt zo nòg makkelijker.