Archief per maand:
Archief per jaar:

Mijn allerlaatste drugstransport

De cover van het boek dat in maart uitkomt.

De cover van het boek dat in maart uitkomt.

Mijn allerlaatste drugstransport. Zo heet mijn nieuwe boek, waarin ik als ghostwriter optreed van een Noord-Hollandse drugstransporteur, die om veiligheidsredenen het alias Paul Koning heeft gekregen. In maart  2016 verschijnt het boek, met de veelzeggende ondertitel Transporteur Paul Koning: gemangeld tussen criminelen en justitie, bij Just Publishers.

Uitgever Hans van Maar van Just Publishers bracht onlangs zijn voorjaarsbrochure uit.  Hier is de begeleidende tekst bij Mijn allerlaatste drugstransport.

Het ooit zo succesvolle transportbedrijf van Paul Koning gaat failliet. Hij schaamt zich diep voor zijn familie. Om zijn schuldeisers snel te kunnen betalen, besluit De Koning hasj te gaan vervoeren.Hij gaat werken voor een van Nederlands grootste drugsbaronnen, Charles Zwolsman.

De eerste transporten verlopen goed en het geld stroomt binnen. Maar vanaf het moment dat Koning de leugens van zijn opdrachtgever beu is en besluit voor eigen rekening drugs te smokkelen, begint de ellende. Koning en zijn gezin worden bedreigd en geïntimideerd. Zelf wordt hij diverse keren zwaar mishandeld. Over een nieuw transport wordt Justitie getipt.

Na Konings arrestatie gaan de bedreigingen en intimidaties onverminderd door. Ten einde raad gaat hij in op de vraag van Justitie om informatie te geven over de drugsbende van Zwolsman. Konings vooruitzicht: een nieuwe identiteit en financiële middelen. Maar als de transporteur is leeggelopen trekken de opsporingsinstanties, lees de Staat der Nederlanden, hun handen volledig van hem af. Koning staat er helemaal alleen voor…

In Mijn allerlaatste drugstransport vertelt Paul Koning hoe hij van alle kanten tegelijk is geplet. In zijn boek noemt hij het beestje bij zijn naam, en daar zal menigeen niet blij mee zijn.

Koopt het allen, voor de prijs hoef je het niet te laten: 17,95 euro. Meer informatie: www.justpublishers.nl.