Archief per maand:
Archief per jaar:

Mitsubishi Outlander Hybrid: maatschappelijk verantwoord ondernemen en geld besparen

 Grote fiscale voordelen, bevestigt deskundige

 Door Arno Ruitenbeek

Alkmaar – Maatschappelijk verantwoord ondernemen, geld besparen en een mooie, grote auto rijden. Die ideale combinatie heeft een naam: de Outlander Hybrid van Renses.

,,Ik hoor dat collega-ondernemers het hoofd met moeite boven water kunnen houden, omdat de autokosten gierend uit de klauw lopen.” ,,Dan moeten ze, net als ik, een Outlander Hybrid aanschaffen bij Renses. Goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.” Zo’n gesprek tussen zakenmensen is sinds kort vaak te horen. Ze hebben het over de Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid, de enige zakelijke SUV met, ongelofelijk maar waar, 0% (nul procent) bijtelling.

Milieuwonder

De nieuwe Outlander met een gebruik van 1 op 61 is vanaf 1 juli 2013 leverbaar. Maar het milieuwonder is nu al te bestellen bij Renses Automobielbedrijven in Alkmaar. Meer dan 40 ondernemers hebben dat intussen ook gedaan. Als ze een ander tippen, krijgen ze een dinercheque voor twee personen bij  sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Bedrijfsleider André Renses: ,,Wij bestaan 70 jaar. Om dit te vieren, hebben we in een vroegtijdig stadium het Project Hybride opgezet. Als eerste in Nederland kunnen we daardoor een schitterend aanbod doen.” Dat bestaat uit de Outlander van de tweede generatie – net op de markt – met een prachtige vormgeving,  ruimte voor vijf volwassenen en veel bagage en uitstekende prestaties.

Fiscalist

Als slagroom op de taart biedt deze A-labelauto tal van fiscale voordelen. De Outlander Hybrid vergt geen 44.500 maar vanaf 6.000 euro netto investering. ,,Ten opzichte van alle concurrerende auto’s in deze prijsklasse bespaar je in 60 maand minimaal 35.000 euro.” Registeraccountant Remco Dijkstra van BDO, een toonaangevende organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy voor het middenbedrijf, bevestigt dit. Hij heeft alles doorgerekend, en doet dat op verzoek van geïnteresseerden graag nog een keer. Zij kunnen voor een afspraak over de rekenmodellen voor ZZP’ers en directeuren-grootaandeelhouders van besloten vennootschappen en meer informatie bellen naar André Renses of Jan Nigten, 072-5112088. Ook via www.renses-online.nl  is het mogelijk afspraken te maken en offertes aan te vragen.