Archief per maand:
Archief per jaar:

Niet meer in de super, maar op de markt

NIEUWE DEKAMARKT FEESTELIJK GEOPEND

Santpoort-Noord – Mevrouw Nell Kat, dochter van DekaMarkt-oprichter Dirk Kat, verrichtte 17 oktober de officiële opening van de geheel vernieuwde winkel in Santpoort-Noord. Met hulp van de Sint Radboud-scoutinggroep, de grootste vereniging van Santpoort, werd de deur met een ‘stormram’ geopend.

DekaMarkt wordt nog veel meer markt. Het voor Nederland unieke concept ‘vers, vriendelijk en voordelig’ beleefde op deze 17e oktober zijn blije geboorte met de opening van de vernieuwde super in Santpoort-Noord.

DekaMarkt vat de woorden super en markt letterlijk op. De klant komt zijn favoriete super binnen en belandt op de markt. Daar doet hij bij een van de vele kramen en stalletjes de inkopen, geholpen door aardige en deskundige DekaMarkt-‘kooplieden’. Kaas en vleeswaren vers van het mes, brood zo uit de oven. Pizza’s samengesteld naar eigen wens, een mooie schotel sushi of tapas, of een sappige kip van de grill. Alles tegen prijzen, waar je graag voor terugkomt.

“De DekaMarkt aan de Hagelingerweg in Santpoort-Noord zal liefhebbers van vers, vriendelijk en voordelig zonder meer aanspreken”, aldus directeur DekaMarkt Onno de Groot. “We hebben de gezelligheid van een markt toegevoegd aan onze winkels.”

Marktmeester (voorheen bedrijfsleider) Geert Paardekoper: “ Ik ben trots op de nieuwe winkel en natuurlijk op mijn medewerkers, die de extra cursussen met goed gevolg hebben gevolgd. Wij nodigen iedereen uit om de sfeer te komen proeven.”


DekaMarkt