Archief per maand:
Archief per jaar:

Nieuwe turborotonde Bestevaerstraat bijna klaar

De nieuwe turborotonde op de kruising van de Koelmalaan en de Bestevaerstraat is bijna klaar. Nog twee weekeinden is er werk aan de toe- en afritten van de N242.

Zaterdag 7 november kan de rotonde al wel worden gebruikt.  13 november en 14 november en 21 en 22 november worden de Koelmalaan, Bestevaerstraat, Diamantweg en de toerit van de N242 richting Heerhugowaard geasfalteerd.

Op vrijdagvond 13 november om 20 uur worden daarvoor de Bestevaerstraat en de Diamantweg afgesloten tussen de nieuwe rotonde met de Koelmalaan en de Robijnstraat. Ook de toe- en afritten van de N242 zijn afgesloten tot zaterdagmiddag 14 november 17 uur. De Robijnstraat is bereikbaar via de Diamantweg vanuit de Boekelermeer.

Zondag 22 november is er werk op de rode vlakken.

Zondag 22 november is er werk op de rode vlakken.

Op zaterdag 21 en zondag 22 november worden de definitieve deklagen en belijning aangebracht op de Koelmalaan, Bestevaerstraat, Diamantweg en op de toerit van de N242 richting Heerhugowaard. Hiertoe worden op zaterdag 21 november om 7 uur de Bestevaerstraat en de Diamantweg afgesloten tussen de rotonde met de Koelmalaan en de Robijnstraat. Ook de toe- en afritten van en naar de N242 zijn dicht.

Beide weekeinde is industrieterrein Overdie bereikbaar via de Koelmalaan of de Laanenderweg. De omleidingsroutes zullen ook worden aangeven met gele borden. In verband met de thuiswedstrijd van AZ eindigen de werkzaamheden op zaterdag 21 november om 16 uur.

Op zondag 22 november om 7 uur wordt de Koelmalaan (vanaf de Lorreinenlaan) inclusief de rotonde met de Bestevaerstraat afgesloten. Ook de Bestevaerstraat, Diamantweg en de toe- en afritten van de N242 gaan dicht. Industrieterrein Overdie is bereikbaar via de Boekelermeer en de Laanenderweg.