Archief per maand:
Archief per jaar:

Ongelofelijke kortingen op PHEV

Renses heeft als enige in ’t land nog Outlanders

Renses Alkmaar geeft tot en met 14 september ongelofelijke kortingen op de direct leverbare Mitsubishi Outlander PHEV. Bovendien zijn er unieke actiepakketten op de allerlaatste hybrides van het huidige model. Deze kunnen weg met de zekerheid dat de koper 60 maanden slechts zeven procent bijtelling heeft. Binnenkort wordt het nieuwe model geïntroduceerd.

Alleen bij Renses Alkmaar nog Outlander PHEV's I.

Alleen bij Renses Alkmaar nog Outlander PHEV’s I.

 

Waar overal in het land bij de Mitsubishi-dealers het bordje ‘Uitverkocht’ aan de deur hangt, heeft Renses nog enkele van de PHEV’s van het bestaande, razend populaire model op voorraad. “We hebben tijdig groot ingekocht van de extra voordelige serie Limited Edition +”, legt directeur André Renses uit, “dus kunnen we die nog steeds leveren.” En hoe.

Smaak

Want kiest de klant uiterlijk 14 september voor een PHEV, betaalt hij niet alleen een lage prijs  voor milieubewust, emissiearm, zuinig, financieel aantrekkelijk en luxe autorijden. Wie nu nog tijdig een PHEV bemachtigt, bespaart tot wel tienduizenden euro’s in vijf jaar. Bovendien kan hij de auto naar eigen smaak laten uitvoeren en inrichten.

Daarvoor biedt Renses exclusief speciale actiepakketten aan, zoals het Ralliart-pack, carbonpack, leatherpack en go pro-pack. “Dat vind je nergens anders.” Dat is ook de reden dat bedrijven en PHEV-rijders uit alle windstreken naar het familiebedrijf aan de Robbenkoog 34a (bedrijventerrein Beverkoog) komen. De aflevering neemt weinig tijd in beslag.

De Edition + met X-line is extra luxe uitgevoerd met schuifdak, lederen interieur, stoelverwarming en elektrische achterklep. Alle veiligheidssystemen, waaronder de adaptieve cruise control, zitten er op en toch is de netto bijtelling maar iets meer dan 100 euro. De onmiddellijke beschikbaarheid, de lage bijtelling, meer dan complete uitrusting en de ongekende populariteit zijn volgens Renses redenen genoeg om zo snel mogelijk, maar in elk geval voor 15 september deze versie te bestellen.

Renses Alkmaar staat te trappelen om de tweede generatie van de PHEV aan de klanten te tonen. André Renses is diep onder de indruk van: “Nederlands populairste plug-in hybride is nog chiquer, doelmatiger, zuiniger en comfortabeler geworden.”

De tweede generatie dient zich aan.

De tweede generatie dient zich aan.

De compleet nieuwe Outlander PHEV wordt vanaf september leverbaar en tot en met 31 december van dit jaar valt ook deze in het bijtellingtarief van zeven procent. André Renses nodigt iedereen uit om de website www.PHEVmetkorting.nl te bezoeken.

Betrouwbaar

Renses is al ruim 40 jaar Mitsubishi-dealer en biedt 100 procent zekerheid en betrouwbaarheid. De klanten altijd rekenen op de beste deal. Voor garantie, service en onderhoud van alle PHEV’s, nieuw en gebruikt, kunt u altijd terecht bij Renses. U bent voor uw mobiliteitsservice en onderhoud ook welkom binnen Nederland en geheel Europa bij de collega’s in het internationale netwerk. De dealers en servicestations voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als Renses.

Sinds 2007 is Renses ook dealer van Subaru. Daarnaast is het Alkmaarse bedrijf Vakgarage, voert het in de regio onder meer voor de ANWB een 24-uurspechhulpdienst uit en heeft het een afdeling schadeherstel. Niet in de laatste plaats is Renses Alkmaar hybridespecialist met een groot aanbod aan nieuwe, lease- en demomodellen van uiteenlopende merken die hybrides, PHEV’s en EV’s maken. In opdracht van de klanten rijden er bijvoorbeeld stekkerauto’s van Volvo, VW, BMW, Toyota, Fisker en Mercedes.