Archief per maand:
Archief per jaar:

OUTLANDER HYBRID ZEER VOORDELIG TOT PRINSJESDAG

Groen, groener, Renses: Mitsubishi, Chevrolet en Volvo voor weinig

Ondernemers die kunnen rekenen, kopen voor Prinsjesdag een Mitsubishi Outlander Hybrid. Dit advies komt van Renses Automobielbedrijf in Alkmaar, dat nog meer zeer voordelige auto’s biedt onder het motto ‘Groen, groener, Renses’.

Nog tot de derde dinsdag van september zijn er grote fiscale voordelen bij de koop van een Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid. De overheid betaalt tot maar liefst tot 42.000 euro als kleine zelfstandigen (ZZP’ers) en directeuren-grootaandeelhouders van besloten vennootschappen dit soort auto’s aanschaffen.

Koffertje

‘Hybridespecialist’ André Renses van het gelijknamige autobedrijf in Alkmaar heeft een dringend advies aan ondernemers, die nog geen Outlander Hybrid hebben gekocht. ,,Wacht niet te lang, koop die Outlander nu, in het politieke zomerreces. Want het moment van aankoop is bepalend voor de toekenning van de subsidies op energiezuinige en emissiearme voertuigen. Zodra op 17 september het koffertje van de minister van financiën langskomt, is het voorbij.”

De Outlander Hybrid is de enige zakelijke SUV die goed is voor portemonnee en  milieu. De vijfpersoons Mitsubishi A-label met volautomatische aandrijving kent maar zeven procent bijtelling, geen wegenbelasting en een gebruik van 1,9 liter op 100 kilometer (ruim 1:50). Deze hybride heeft bovendien een trekgewicht tot 1500 kilo. De eigen investering is vanaf slechts 8995 euro.

Renses was eind vorig jaar de eerste Mitsubishi-dealer in Nederland die ondernemers wakker schudde. Met doorslaand succes. Honderden hybride-Outlanders zijn besteld en worden binnen enkele maanden geleverd. Van elke vijftien in Nederland verkochte Hybrids levert Renses er eentje. Bedrijfsleider André Renses: ,,Ik heb zojuist Ski Centrum Heemskerk gefeliciteerd met de  aankoop van nummer 700.”

Groener

De Outlander is weliswaar het paradepaardje, maar zeker niet de enige ‘schone’ in het programma ‘Groen, groener, Renses’. Neem de Mitsubishi i-Miev, een volledig elektrische, compacte auto die een investering vanaf 5000 euro vergt. Geen bijtelling, geen wegenbelasting. Nòg een Mitsubishi-aanbieding: de gloednieuwe Space Star, opvallend ruim en zeer rijk uitgerust (nummer een in de test van AutoWeek). Vanaf vijf mille investering, 14 % procent bijtelling en geen wegenbelasting in 2013.

Het 70-jarige Renses Autobedrijf is behalve van Mitsubishi ook dealer van Subaru en Chevrolet. Van dat laatste merk is vanuit voorraad leverbaar de elektrische Volt, een strak gesneden, luxe vijfpersoons sedan die al vanaf 5000 euro te koop is. Liefhebbers van Volvo komen aan hun trekken met de Volvo V60 Hybrid vanaf 20 mille, en net als de Volt vanuit voorraad leverbaar. André Renses: ,,Wij kunnen elke auto leveren. Het kan niet groener, maar ook niet gekker wat ons betreft. Speciale wensen? Wij voldoen ze maar al te graag.”

Verder behoort Renses tot de landelijke keten van Vakgarages (en kan daardoor auto’s van alle merken repareren en onderhouden) en is ANWB-pechhulppartner.

Groen, groener

Koop voor Prinsjesdag een Outlander Hybrid en profiteer maximaal.