Archief per maand:

Personeelsteam Detailresult rent 45 mille bijeen

Personeelsleden van Detailresult hebben maar liefst 45.108 euro bijeen gerend tijdens de jongste RoPaRun. Met dat lieve sommetje kan het leven van vele kankerpatiënten worden veraangenaamd.

Detailresult is het in Velsen (Noord-Holland) gevestigde moederbedrijf van de supermarktketens DekaMarkt en Dirk,Bas,Digros. Onder de naam D-Run deden medewerkers van Detailresult mee aan de 500 kilometer lange estafetteloop, waarmee geld wordt ingezameld voor een beter leven voor kankerpatiënten.

Op zaterdag 18 mei begon de RoPaRun in Parijs en Hamburg. Op maandag 20 mei arriveerden de duizenden lopers in Rotterdam. De negen Bas-filialen in de Maasstad waren die dag open en verkochten eierkoeken, waarvan de opbrengst eveneens naar dit goede doel ging. Het D-Runteam had de hele 500 kilometer lang de steun van collega’s en klanten van de winkels in het land.

De ruim 45 mille die ‘zijn’ team aan de organisatie kon overhandigen, maakte CFO Detailresult groep Bart Oprel trots: “Wat een kanjers, dat ze zo’n geweldig bedrag hebben opgehaald.”De 2013-editie van RoPaRun bracht in totaal ruim 5,5 miljoen euro op.