Archief per maand:
Archief per jaar:

Renses Alkmaar levert 1500e Outlander PHEV af

De Jager

Daniek de Jager (links) rijdt vanaf nu in de 1500e Outlander van Renses Alkmaar. Verkoper Thomas van der Veen biedt hem een taart aan. Foto: Marjolein Ansink

Renses Alkmaar heeft zojuist de 1500e Mitsubishi Outlander PHEV afgeleverd aan ondernemer Daniek de Jager. De zoveelste mijlpaal in de geschiedenis van de hybridespecialist was aanleiding voor gebak. 

Verkoper Thomas van der Veen van Renses Alkmaar overhandigde klant Daniek de Jager een taart met daarop de alleszeggende tekst ‘1500e Outlander’, plus een afbeelding van een van de best verkochte auto’s. Logisch, want de plug-in hybride van Mitsubishi staat voor milieubewust, emissiearm, zuinig, financieel aantrekkelijk en luxe autorijden.

Daniek de Jager uit Breda is een van de ‘safety engineers’ van Exiss. Het bedrijf van De Jager adviseert onder meer over brandveiligheid en ontwerpt zogenoemde rookwarmte-afvoersystemen voor ondergrondse parkeergarages. Niet alleen uit Breda, maar uit het hele land komen bedrijven en PHEV-rijders naar het familiebedrijf aan de Robbenkoog 34a (bedrijventerrein Beverkoog). Zij weten dat ze nergens anders zo goedkoop terecht kunnen voor een hybride.

Korting

Tot 1 januari 2016 heeft Renses Alkmaar bijvoorbeeld een ongelofelijk aanbod: wel 18,5 procent korting op een nieuwe PHEV. Levering gebeurt nog dit jaar, dus de koper is verzekerd van vijf jaar bijtelling van zeven procent, in plaats van vijftien procent. Dit levert ongeveer € 9.000,- extra netto loon op. Naast de hoge kortingen op de Mitsubishi Outlander PHEV heeft Renses Alkmaar een groot assortiment PHEV’s van andere merken, direct uit voorraad leverbaar.

Renses is al ruim 40 jaar Mitsubishi-dealer en biedt 100 procent zekerheid en betrouwbaarheid. De klanten altijd rekenen op de beste deal. Voor garantie, service en onderhoud van alle PHEV’s, nieuw en gebruikt, kunt u altijd terecht bij Renses. U bent voor uw mobiliteitsservice en onderhoud ook welkom binnen Nederland en geheel Europa bij de collega’s in het internationale netwerk. De dealers en servicestations voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als Renses.