Archief per maand:
Archief per jaar:

Renses verkoopt 100e Outlander Hybrid

Zondag 20 januari extra open om ondernemers te plezieren

Van onze verslaggever

Alkmaar – Renses uit Alkmaar heeft binnen drie maanden 100 orders voor de Mitsubishi Outlander Hybrid mogen noteren. Deze spectaculaire verkoopcijfers worden geboekt op het moment dat het autobedrijf het 70-jarig bestaan viert.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, geld besparen en een mooie, grote auto rijden. Die ideale combinatie heeft een naam: de Outlander Plug-In Hybrid. In oktober van het vorig jaar begon Renses Automobielbedrijven uit Alkmaar als eerste Mitsubishi-dealer in Nederland met de verkoop van de enige zakelijke SUV met, ongelofelijk maar waar, 0% (nul procent) bijtelling.

Met hulp van een accountant, die de grote fiscale voordelen voor ondernemers op een rijtje zette, en een team van speciaal voor het Hybride Project opgeleide verkopers ging Renses de boer op in Noord-Holland Noord. Het ruime, vijfpersoons model heeft een gebruik van 1 op 61. En alsof dat nog niet genoeg is, vergt de Outlander Hybrid geen 44.500, maar vanaf 6.000 euro netto investering. ,,Ten opzichte van alle concurrerende auto’s in deze prijsklasse bespaar je in 60 maanden minimaal 35.000 euro”, aldus bedrijfsleider André Renses.

Slim

De rondgang langs bedrijven van het zuidelijkste randje van Zaandam tot en met Texel, was zeer succesvol. Tientallen slimme zakenlieden tekenden in voor de nieuwe Outlander, die vanaf 1 juli leverbaar is. Menigeen tipte bovendien vrienden en relaties, en kreeg daarvoor van Renses een dinercheque voor twee personen bij sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Deze week had in de showroom van Renses aan de Robbenkoog 34a (bedrijventerrein Beverkoog) de feestelijke ondertekening plaats van de 100e bestelling.

Voor de ondernemers die nog willen profiteren van het schitterende aanbod, is Renses zondag 20 januari van 10 tot 17 uur geopend. Dit is een van de vele activiteiten die het bedrijf organiseert ter gelegenheid van zijn 70-jarig bestaan. Renses is behalve van Mitsubishi ook dealer van Chevrolet en Subaru, behoort tot de landelijke keten van Vakgarages (en kan daardoor auto’s van alle merken repareren en onderhouden) en is ANWB-pechhulppartner.