Archief per maand:
Archief per jaar:

Shock van Wallis de Vries uit

De nieuwe jongerenthriller Shock van Mel Wallis de Vries ligt vanaf vandaag (De Fontein Jeugd € 13,99) in de winkel.

Het nieuwste boek van de tweevoudig winnares van de prijs van de jonge jury draait om de verdwijning van een meisje na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Haar beste vriendin heeft net haar verdriet verwerkt en haar angst onder controle, als de moordenaar terugkeert. Voor haar.

Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment. Haar boeken zijn meerdere keren bekroond en staan hoog in de bestsellerlijsten. In 2012 en 2014 won Mel de prijs van de jonge jury met Vals en Klem. Afgelopen zondag won ze de jongerenthrillerprijs van Hebban Crimezone voor haar boek Wreed. Mels boeken worden in diverse landen uitgegeven

Het covermodel van Shock is Zara Baelde. Voor haar volgende boek is Mel weer op zoek naar een nieuw covermodel. Ze wordt daarbij geholpen door modellenbureau Echtemensen.com. Op Mels nieuwe site  Melwallisdevries.nl kunnen meisjes zich inschrijven en onder andere een professionele fotoshoot winnen.

Bekijk de spannende trailer van Shock: http://www.youtube.com/watch?v=vxCbICmSiFA