Archief per maand:
Archief per jaar:

Nu Space Star kopen betekent veel geld besparen

Space Star: nu kopen.

Space Star: nu kopen.

Wees geen dief van eigen portemonnee. Koop nu de Mitsubishi Space Star bij Renses Alkmaar. “Want de compacte gezinswagen wordt helaas duurder, door nieuwe bpm-regels die vanaf 1 januari 2015 ingaan.”

Dat zegt directeur André Renses van het gelijknamige familiebedrijf aan de Robbenkoog in Alkmaar. “Voor zuinige auto’s zoals de Space Star, die weinige CO2 uitstoten, hoefde tot nu geen belasting voor personenauto’s en motorrijwielen (bpm) te worden betaald. De regering heeft daar echter met ingang van volgend jaar een streep door gezet.”

Dat betekent ook voor de Space Star een prijsverhoging van al snel 1400 euro. “Dus adviseer ik iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto, naar ons toe te komen en hun slag te slaan.” De ‘ruimtester’ uit de stal van Mitsubishi is er nog tot eind van dit jaar al vanaf 8790 euro.

Stileren

“Daarvoor krijg je een vijfdeurs hatchback met vijf zitplaatsen, hoge instap, opvallend ruim en zeer rijk uitgerust en een zeer laag brandstofverbruik van 1:25.” Een volwaardige automaat behoort tot de aantrekkelijke opties. Bovendien kan elke koper de Space Star helemaal naar zijn of haar persoonlijke wens stileren. In de showroom staan enkele schitterende voorbeelden van styling.

De Space Star heeft in korte tijd niet alleen de harten van velen in de hele wereld gewonnen, maar ook veel prijzen. Bijvoorbeeld voor de laagste totaalkosten voor gebruik en bezit van auto’s in dit segment. In diverse vergelijkingstests kwam de Space Star als winnaar uit de bus.

Zakelijk en Privé Lease kost de Space Star vanaf 199 euro per maand. De prijs is inclusief onderhoud, vijf jaar garantie en verzekering. Plus: elke vijf jaar een nieuwe auto. André Renses tot slot: “We hebben een extra voorraad Space Stars ingeslagen, maar het kan snel gaan.”