Archief per maand:
Archief per jaar:

Succes leidt tot tweede zakenvrouwencongres

Zakenvrouwen rondom de wensboom. Foto: Keesnan Dogger

Zakenvrouwen rondom de wensboom. Foto: Keesnan Dogger

350 vrouwen hebben deelgenomen aan het eerste nationale zakenvrouwencongres op Landgoed Waterland. Een succes, dat organisator Nederlandse Zaken NH deed besluiten direct een tweede editie te plannen.

De première vergastte de vele deelnemers op workshops en plenaire sessies van 26 top-zakenvrouwen en een man: Martijn van Rens van Deloitte hield deze dag drie keer een sessie over de uitdagingen voor zakenvrouwen anno 2015.

“Er is veel kennis opgedaan bij spreeksters als Marianne van de Water-Hogervorst, Adda van Zanden en Dirma Nagelhout”, aldus NZ-NH-directeur Paddy Stegerhoek. “Annemarie van Gaal sprak alle vrouwen toe vanaf het bordes met een zeer inspirerend verhaal over de vele kansen voor ondernemende vrouwen en hoe die kansen te grijpen.”

Hoogstandjes

“De bezoeksters werden daarnaast de hele dag culinaire hoogstandjes voorgeschoteld uit de keukens van Landgoed Waterland. In de grote, sfeervolle woonkeuken stonden de hele dag lekkernijen op tafel en buiten was zelfs een open keuken. Met een heerlijk zonnetje op het beursplein hadden ook onze exposanten een topdag.”

“Reden genoeg om mede namens Post Verkade Groep en Vrouw en haar Netwerk alle zakenvrouwen van Nederland uit te nodigen om dinsdag 27 september 2016 te gast te zijn tijdens het tweede nationale zakenvrouwencongres.” Meer informatie op www.nationalezakenvrouwencongres.nl.