Archief per maand:
Archief per jaar:

Transport en leiderschap bij MeerBusiness

Transport en logistiek, leiderschap en wendbaarheid. Dat zijn de thema’s van de eerstvolgende twee bijeenkomsten van de afdeling Noord-Holland-Noord van MeerBusiness.

MeerBusiness is een regionaal zakenplatform, dat sinds 2004 in inmiddels tien regio’s in Nederland is gevestigd. Ondernemers, directeuren en managers, de overheid en het onderwijs uit een regio komen met elkaar in contact en zorgen zo voor versterking van het zakelijke klimaat. Het netwerk draagt bij aan ‘een leuke, duurzame en verantwoorde maatschappij’, aldus de site van MeerBusiness.

Per regio worden tientallen sportieve, sociale en informatieve bijeenkomsten per jaar gehouden. Noord-Holland-Noord, met als centrum Alkmaar, heeft voor 27 november bijvoorbeeld een brainstormsessie met Arthur van Dijk, voorzitter van Transport en Logistiek Nederland (TLN) op het programma staan. Hij debatteert vanaf 17 uur met de aanwezigen in Fitland XL de Geus in Broek op Langedijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden in de sector transport en logistiek.

Gastsprekers

Als gastsprekers zal Arthur aan tafel Cees de Waard van De Waard Transport in Noord-Scharwoude en Rico van Aggele van Peter Appel Transport in Middenmeer aan tafel ontvangen. Na afloop om 19 uur is er een satébuffet (kosten € 12,50).

Dinsdag 2 december van 9 tot 17 uur zal op een nader te bepalen plek in Alkmaar een themadag plaatshebben. ’s Ochtends is het onderwerp leiderschap, onder meer in relatie tot coaching en motivatie. ’s Middags gaat het om ‘wendbaarheid’ en bijvoorbeeld het verschil met flexibiliteit. De dagdelen zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen. MeerBusiness-leden hebben gratis toegang, anderen betalen € 25 voor een dagdeel of €40 voor de gehele dag.

Transport: het kan altijd beter.

Transport: het kan altijd beter.