Archief per maand:
Archief per jaar:

Typisch Gooisch van Slim voor Bult

Van Slim, voor Bult.

Van Slim, voor Bult.

Hans Slim, al jarenlang achterbuurman van Linda de Mol in Huizen, overhandigt morgen het eerste exemplaar van Typisch Gooisch aan zangeres Marga Bult.

Slim was enige tiijd op tv te zien als leefstijlpresentator van Koffietijd en Eigen Huis en Tuin. Hij gunt in zijn eerste roman de lezer een spannend kijkje achter de mysterieuze schermen van het Gooische buitenechtelijk relatiecircuit, de televisiewereld, de Gooische matras en andere ongelooflijke verhalen.

Toch zegt de schrijver dat hij veel van de vreemde en wonderlijke gebeurtenissen in Laren niet uit de duim heeft gezogen.“Toen ik 24 jaar geleden vanuit Almelo naar ’t Gooi verhuisde, was ik verbaasd over de vriendjespolitiek en het gekonkel. Wat er werkelijk gebeurt in het betoverende Laren, onthul ik in dit boek.” Typisch Gooisch is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de boekhandel en Bol.com. Bekijk hier de trailer van het boek: https://www.youtube.com/watch?v=whvM0JEWHF4.

Behalve ex-Babe Bult, net als Slim een Tukker, zijn morgen (23 oktober) nog andere, min of meer bekende Nederlanders aanwezig bij de boekpresentatie in café ’t Bonte Paard in Laren. Het zal ongetwijfeld ook gaan over over de bedreigingen aan het adres van de familie De Mol èn van Slim zelf, mogelijk door dezelfde afperser, zoals een paar dagen geleden naar buiten kwam.