Archief per maand:
Archief per jaar:

Veiliger taxivervoer met VIP & Guard

Terreurdreiging, afpersing, zinloos geweld, ontvoeringen. Reizen per taxi is er voor beroemdheden, directeuren en politici het afgelopen decennium niet veiliger op geworden. Van der Valk Taxiservice uit IJmuiden komt daarom met VIP & Guard.

vip

Bekende Nederlanders en vermogende personen voelen zich in toenemende mate niet meer op hun gemak in gewone taxi’s. Terreuraanslagen in Europese steden en nieuwsberichten over geweld op en rond grootstedelijke taxistandplaatsen hebben de vraag naar een hogere veiligheidsstandaard aangewakkerd, constateert Henk van der Valk, directeur van de gelijknamige taxionderneming.

Zijn bedrijf, dat zich van oorsprong richtte op zakelijk en particulier vervoer, heeft zijn dienstenpakket sinds kort uitgebreid met VIP & Guard, een combinatie van hoogstaand vervoer en (persoons-)beveiliging van topkwaliteit. “Veilig, discreet en 24 uur per dag paraat”, aldus Van der Valk.

Met iedere klant van VIP & Guard wordt vooraf een intakegesprek gevoerd. “Zowel voor ons eigen personeel als voor onze klanten geldt: veiligheid is prioriteit. Daarmee valt niet te marchanderen.”

Dus gaat Van der Valk uiterst zorgvuldig te werk. “De passagier wordt gescreend en er wordt een risicoanalyse gedaan”, aldus de directeur. “Ook de af te leggen routes worden nauwkeurig doorgenomen. Daarna bekijken we welke van onze bodyguards het beste bij de klant past.” De gecertificeerde chauffeurs hebben allen een achtergrond bij de politie of ervaring in de terreurbestrijding. “Ze weten hoe te handelen bij dreigende aangelegenheden als achtervolgingen en ontvoeringen.”

Vier BMW’s uit de 7-serie brengen prominente en vermogende reizigers en hun gezinnen veilig van A naar B. Klanten reizen dus niet alleen veilig, maar ook in stijl. Van der Valk: “Voor CEO’s, bankiers en beroemdheden is alleen het beste goed genoeg.”