Archief per maand:
Archief per jaar:

Verenigingsactie DekaMarkt Schagen succes

10.000 euro te verdelen

Schagen – De verenigingsactie bij DekaMarkt in Schagen bereikt haar hoogtepunt. Welk aandeel krijgen de 34 deelnemende verenigingen van het door DekaMarkt beschikbaar gestelde sponsorbedrag van € 10.000?

Nog anderhalve week kunnen klanten een bedrag ‘doneren’ en zullen verenigingen hun best doen zoveel mogelijk ‘stemmen’ te winnen. De komende Jokerdagen kunnen de huidige stand nog helemaal op zijn kop zetten.

Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvangen klanten nog anderhalve week een actievoucher, die een verenigingspunt waard is. Dit punt kan de klant bij de speciale scanzuil in de winkel ‘doneren’ aan een deelnemende vereniging naar keuze. Het aantal punten aan het einde van de actie bepaalt de grootte van het aandeel van € 10.000.

Elke deelnemende vereniging krijgt gedurende de actie een dagdeel de gelegenheid zich in de winkel extra te profileren en zo ‘stemmen’ te winnen. Tijdens deze Jokerdag tellen alle gedoneerde verenigingspunten voor deze vereniging dubbel mee voor het eindresultaat. Supermarktmanager Marcel Jong: “Zo’n Jokerdag werpt echt zijn vruchten af. Dat is ook afgelopen weekend weer gebleken. Waterscouting Vita Nova steeg met tientallen plaatsen naar plek drie, Rugbyclub Rush steeg met stip naar de tiende plek.”

Op de actie website van DekaMarkt Schagen www.dekaschagen.nl staat de actuele ranglijst van de Verenigingsactie met bij elke vereniging het bedrag dat tot nu toe is gespaard.