Archief per maand:
Archief per jaar:

Verras relaties met Beautiful Holland

Beautiful

Beautiful Holland is om meerdere redenen een uniek relatiegeschenk.

Niet eerder gaf een boek een zo complete schets van Nederland in verleden, heden en toekomst. De vele teksten over alles waarin dit land zich onderscheidt, bijvoorbeeld op het gebied van kunst, cultuur en de strijd tegen het water, worden omlijst met prachtige foto’s. Beautiful Holland bevat bovendien maar liefst 40 Layar filmpjes.

Beautiful Holland is beschikbaar in negen talen, naast Nederlands. Daaronder: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Russisch en Spaans. Daardoor is dit boek over bekende en onbekende facetten van de twaalf provincies uitermate geschikt voor zowel uw Nederlandse als uw buitenlandse relaties. Zij krijgen een cadeau in hun eigen taal.

Een kaasje of een molentje is leuk. Maar met Beautiful Holland hebben handelsmissies en Nederlandse bedrijven eindelijk het perfecte geschenk om te geven aan hun buitenlandse contacten en zakenpartners. Zij zullen nu begrijpen waarom ‘die Hollanders’ zo trots zijn op hun landje aan de zee.

Niet in de laatste plaats kan van Beautiful Holland een heel persoonlijk geschenk worden gemaakt. Al vanaf een bestelling van 25 exemplaren kan het boek worden voorzien van uw eigen tekst, als voorwoord en/of katern.

Om te bestellen of voor meer informatie: Beautiful Holland, Van ’t Hoffstraat 4, 2665 JL Bleiswijk, telefoon 088 -1700300, info@beautifulholland.nl, www.beautifulholland.nl.

 

Inkijkje in Beautiful Holland.

Inkijkje in Beautiful Holland.