Archief per maand:
Archief per jaar:

Zakelijke rijders met hart voor milieu kiezen voor Renses

Slimme ondernemers hebben ervoor gezorgd dat de Mitsubishi Outlander PHEV de best verkochte auto is. Zakelijke rijders met hart voor het milieu weten ook dat ze moeten zijn bij de hybridespecialist, automobielbedrijf Renses.

De hybride SUV was door zijn grote fiscale voordelen zo gewild bij zakelijke rijders, dat een op de 20 van alle verkochte auto’s in 2013 in Alkmaar en omstreken een Outlander PHEV was. In drie maanden werden 500 exemplaren afgeleverd. Daarmee deed de Mitsubishi het beter dan de Golf en de UP, de bestsellers van Volkswagen, of de Volvo V40.

 

Best verkochte auto in regio Alkmaar.

Best verkochte auto in regio Alkmaar.

Subsidie

Voor milieubewust, emissiearm, zuinig, financieel aantrekkelijk en luxe autorijden is het echter nog niet te laat. Want gebleken is dat er in 2014 meer subsidies op de aanschaf van een Outlander zitten, dan eind vorig jaar voor mogelijk werd gehouden. De netto investering bedraagt daardoor vanaf maar € 13.500. Op deze Mitsubishi geldt tot 2019 slechts zeven procent bijtelling.

Duurzame ondernemers  kiezen voor een duurzaam autobedrijf. Eentje met kennis en ervaring van ‘groene mobiliteit’. In Noord-Holland komen ze dan al heel snel uit bij Renses, gevestigd aan de Robbenkoog 34a op het Alkmaarse bedrijventerrein Beverkoog. Renses, dealer van Subaru, Chevrolet en Mitsubishi heeft een naam hoog te houden als hybridespecialist.

H-team

Het 71-jarige familiebedrijf was in 2012 de eerste die de Outlander presenteerde. ,,Kennis en ervaring van elektrisch en hybride rijden is bij ons volop aanwezig”, aldus bedrijfsleider André Renses.  ,,Bovendien kunnen we groene auto’s van alle automerken leveren.” Klanten worden geholpen door een speciaal voor de ze modellen samengestelde ploeg medewerkers, inmiddels het H-team genoemd.

André Renses: ,,Onze mensen worden permanent opgeleid, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.” Renses is dan ook vast van plan zijn voortrekkersrol in het nieuwe rijden in de nabije toekomst te behouden. ,,Gezamenlijk met de klanten op naar een schonere wereld, dat is ons ultieme doel.”

Om te vieren dat de Outlander de regionale bestseller is, heeft Renses groot ingekocht. “Dat bekent dat 40 Outlanders in de voorname metallickleur titanium grey te koop zijn, met 60 maanden slechts zeven procent bijtelling en milieu-investeringaftrek (mia) 2014. Rijden kan voor eind mei, voor de vakanties beginnen.”

Leasesucces

Ook bij en voor leaserijders is de Outlander PHEV een groot succes. Want voor maar € 98 netto bijtelling per maand krijgen ze een permanent aangedreven op vier wielen (4×4). De 164 pk krachtige SUV met automaat biedt plaats aan vijf volwassenen met flinke bagage, heeft een verbruik van een liter op 52 kilometer en een trekgewicht van 1500 kilo. Renses biedt superscherpe leaseprijzen voor alle elektrische en hybride modellen, waaronder de Mitsubishi i-MIEV, Volvo V60 en Chevrolet Volt.