Archief per maand:
Archief per jaar:

Tot zes mille korting op Outlander

Met hoge korting op Outlander wintersport in.

Met hoge korting op Outlander wintersport in.

Renses Alkmaar pakt op ongelofelijke wijze uit met tot 6000 euro korting op de Mitsubishi Outlander modeljaar 2014. Snel beslissen is nodig, want er is een beperkt aantal van deze auto’s beschikbaar.

De Outlander is een geweldig succesnummer. De hybrideversie bijvoorbeeld is de best verkochte auto van Alkmaar en omstreken. Maar ook de ‘gewone’ benzine- en dieselvarianten zijn gewild. Omdat deze Mitsubishi plaats heeft voor zelfs zeven personen, die alle luxe en ruimte krijgen die ze hebben willen.

De vijfdeurs SUV is zuinig, heeft de maximale vijf sterren voor veiligheid en zowel binnen als buiten is gebruik gemaakt van stoffen en materialen van hoge kwaliteit. Toch is hij er al vanaf 29.990 euro. En wie een dezer dagen naar Renses Alkmaar gaat, aan de Robbenkoog 34a op bedrijventerrein Berenkoog, kan rekenen op een fikse korting op een van de speciaal ingekochte voorraadmodellen.

Directeur André Renses: “We konden de hand leggen op 35 Outlanders, die we voor een ongehoord lage prijs kunnen aanbieden. Dit is een uitgelezen kans om nog voor feestdagen en de wintersportvakantie in een prachtige, nieuwe wagen te rijden met duizenden euro’s voordeel.”

Go Green

Renses Alkmaar gaat intussen onverminderd door met verduurzaming. Daarvoor is het Go Green Concept ontwikkeld. Oftewel: groene mobiliteit. De Outlander PHEV is daar een voorbeeld van. Maar ook de voorraden showroommodellen en gebruikte wagens worden steeds meer hybride en elektrisch.

,,Groener worden doe je niet alleen. Samen bereik je meer”, roept Renses Alkmaar klanten, huidige en toekomstige leveranciers en hun partners op mee te doen in de zoektocht naar duurzamere en betere oplossingen. ,,Een ideale wereld voor ons, onze kinderen en -kleinkinderen. Dat moet ons gemeenschappelijke doel zijn.”